AL-KO elektromos és AL-KO benzinmotoros láncfűrészek

0

Posted by Barkacsonline.hu | Posted in AL-KO, Kertigép, Láncfűrész | Posted on 17-09-2012

Mai bejegyzésünkben az AL-KO elektromos és benzinmotoros láncfűrészeit mutatjuk be.

Al-ko láncfűrész

Al-ko láncfűrész

Az Al-Ko láncfűrész család tagjai fák formára vágásánál, ritkításánál, vagy kandallóba, cserépkályhába szükséges tűzifa vágásánál, barkácsolás közben komoly segítséget nyújtanak Önnek,  de akár cserjések ritkitásakor, gyümölcsfák gallyazáskor, vastagabb törzs levágásakora, vagy hasonló,  ház körüli munkák esetén is kivállóan alkalmazhatók.
Ezek a láncfűrész gépek a profi készülékektől elvárt technikával és biztonságtechnikai felszerelésekkel rendelkeznek. Kezelésük egyszerű, és az ergonómiai szempontokra különösen ügyeltünk tervezésükkor.

Cégünk gondosan kiszolgálja a vásárlóit, hiszen ma már minden általunk  gyártott láncfűrész rendelkezik automatikus olajozással. Ez azért is fontos, mert a láncfűrész halála, ha nem kapja meg a lánc a megfelelÅ‘ olajozást. A felhasználónak viszont az automata olajozásnál is figyelnie kell, hogy nem fogyott-e ki a tartályból az olaj, illetve nincs-e eltömÅ‘dve az olajozó nyílás. Ha a láncot száraznak érezzük és túlságosan felmelegszik, akkor vagy nem megfelelÅ‘ az olajozás, vagy túlságosan feszesre van állítva maga a lánc. Az AL-KO láncfűrész gépeken a láncfesztesség szerszám nélkül állítható. Láncfűrész kínálatunkban épp úgy megtalálhatja az elektromos mint a benzines láncfűrész gépeket.
Otthoni használatra mindenképpen praktikusabb az elektromos láncfűrész, hiszen csatlakoztatás után azonnal üzemkész.

Al-Ko láncfűrész jellemzői

gyors lánfeszítés és bekapcsolás

gyors lánfeszítés
és bekapcsolás
kézvédő kengyel

kézvédő kengyel
hatékony erőávitel
hatékony erőávitel
Oregon láncvezető

Oregon láncvezető

Al-Ko elektromos lánfűrészek

al-ko elektromos láncfűrész

Al-Ko benzinmotoros lánfűrészek

al-ko benzinmotoros láncfűrész

AL-KO láncfűrészek teljes választékát megrendelheti online
forrás: AL-KO Kft.

Kommentek: