Kézi fűnyírók

1

Posted by Barkacsonline.hu | Posted in Fűnyíró | Posted on 01-08-2010

Címkék: ,

A felsoroltak közül ez a legegyszerűbb szerkezetű gép. Az orsós vágórendszerű fűnyíró, amely egy sor, hengerre szerelt hajlított penge segítségével, úgy vágja a füvet, miközben toljuk.
A hengerkéses kézi fűnyíró gépek előnye a rendkívül könnyű kezelhetőség, csendes, zajtalan működés. Az emberi erőn kívül semmilyen üzemanyagot nem igényelnek, így teljesen környezetbarátnak tekinthetők. Ezt a típust leginkább kiskertekben, sima és egyenletes pázsiton ajánljuk. Kevesebb karbantartás igényelnek motoros társaikhoz képest, de azért itt is fontos szempont, hogy a pengék rendszeres élezésével a munka is könnyebb vele.


Ne feledje!

A fűnyírók vonatkozásában is igaz a mondás: “olcsó húsnak híg a leve”. Fűnyíró gépet általában nem egy-két évre vásárol az ember, ezért érdemes a jobb márkák, és a nagyobb motorteljesítményűek közül választani.
Hosszabb távon a minőségi termék mindig olcsóbb! Nem beszélve a szervizháttér, és az alkatrész ellátás kérdéseiről! A bakácsonline.hu csapata szívesen segít Önnek a megfelelő fűnyíró és a szükséges alkatrészek kiválasztásában. Kérje ingyenes tanácsadásunkat az alábbi elérhetőségeken:

Tekintse meg fűnyíró választékunkat!

Telefon: 06 30 9996667

E-mail: info@barkacsonline.hu

Kommentek (1)

Tiszteletem! Ezeket a kézi fűnyírókat, akkor csakis egyenes, sima talajon lehet használni? Vagyis egy nem épp rendezett, gidres-gödrös gyepre nem ajánlott ilyenbe fektetni?

Kommentek: