Husqvarna újdonságok 2013 tavaszára I.

0

Posted by Barkacsonline.hu | Posted in bozótvágó, Fűkasza, Fűnyíró, Husqvarna, Kertigép | Posted on 12-04-2013

Husqvarna fejlesztések

A Husqvarna termékek fejlesztésének alapja a széleskörű tudásunk és a professzionális felhasználókkal való közös munkából nyert tapasztalatunk. Folyamatosan keressük napjaink legjobb technológiáit, hogy előmozdítsuk az inno vációt, és felhasználóinkhoz közelebb hozzuk a korszerű megoldásokat.

A Husqvarna termékekkel biztos lehet benne , hogy Ön és k ertje is a lehető legjob b kezekben van, a természet bármilyen jellegű kihívásaival is kerüljön szembe.

Husqvarna fűnyírók

Az új Husqvarna LC 56 utat mutat a hagyományos fűnyíróknak. Robusztus és na gy teljesítményű fűg yűjtős fűnyíró nagyobb méretű kertekbe. Tartós, hegesztett acél vágóasztallal és könnyen indítható OHC-motorral. Könnyen és kényelmesen manőverezhető az innovatív TwinControl meghajtórendszernek köszönhetően. Az LC 56-os széria termékeinél három vágási mód közül lehet választani.

Husqvarna benzinmotoros fűnyírók

Mit nyújtanak ezek a tulajdonságok Önnek?

  • Twin Control Beállíthatja a fűnyíró sebességét az igényei szerint, a megfelelÅ‘ eredmény elérése érdekében. Legközelebb, amikor megint füvet készül nyírni, állítsa át az aznapi igényeknek megfelelÅ‘en.

    Husqvarna Twin Control
  • CrownCut korona fogazású kések A CrownCut késeket azért fejlesztették ki, hogy még magasabb szintű vágási teljesítményt lehessen elérni. Ez az innovatív élezési mód optimális fűgyűjtést és BioClip teljesítményt nyújt.

    Husqvarna CrownCut korona fogazású kések
  • TrioClip Három különbözÅ‘ vágási mód egy fűnyírón. Válasszon a fűgyűjtés, BioClip® (mulcsozás) és az oldalsó fűkidobás között.

    Husqvarna TrioClip

Husqvarna benzinmotoros fűnyírók rendelése

Husqvarna önjáró fűnyírók rendelése

Husqvarna fűkaszák: Kiváló eredmény minden terepen

A különféle munkák más-más felszerelést igényelnek. A Husqvarna széles választékából mindenki megtalálja a számára legalkalmasabb gépet. A szegélynyírók hatékonyan veszik fel a harcot a makacs gyepszegélyek ellen. Fűkaszával már a sűrű bozóttal is szembeszállhat. Ha többfunkciós gépre van szüksége, akkor a boz ótvágó az ideális választás. Megbirkózik a fűv el, a sűrű boz óttal és a facsemetékk el is.

Husqvarna fűkaszák, bozótvágók

Milyen kiemelkedő tulajdonságai vannak a Husqvarna bozótnyíróknak, fűkaszáknak?

  • X-Torq® motor Az X-Torq technológia akár 75%-kal csökkenti a károsanyag-kibocsátást és 20%-kal növeli az üzemanyag-takarékosságot. A munkavégzés nemcsak kényelmesebb, hanem gazdaságosabb is.

    Husqvarna X-Torq® motor
  • Low Vib A motorokat nagyon hatékony rezgéscsillapítóval szerelték fel, amelyek elnyelik a vibrációt, védik a felhasználó karját és kezét, így hosszabb ideig tartó, kényelmesebb munkát tesznek lehetÅ‘vé.

    Husqvarna Low Vib
  • Smart Start® A motort és az indító berendezést úgy tervezték, hogy a gép gyorsan, minimális erÅ‘feszítéssel beinduljon, így gyorsabban lehet elkezdeni a munkát.

    Husqvarna Smart Start

Husqvarna fűkaszák, bozótvágók rendelése

forrás: Husqvarna Magyarország Kft.