Husqvarna fűnyírókések

0

Posted by Barkacsonline.hu | Posted in Fűnyíró, Husqvarna, Kertigép | Posted on 18-04-2023

A Husqvarna fűnyírókéseinek kiváló minőségű acélból készülnek, és széles választékban elérhetők minden típusú fűnyíróhoz, beleértve az elektromos, benzinmotoros és akkumulátoros modelleket is. A Husqvarna késjáratok hosszú élettartammal rendelkeznek, és kiváló vágási teljesítménnyel bírnak.

A Husqvarna fűnyírókések felépítése

A Husqvarna fűnyírókések két fő típusba sorolhatók: kétélű és többélű késjáratokkal. A kétélű késjáratok a legelterjedtebbek és a legtöbb fűnyíróhoz használhatók. Ezeknek a késeknek a vágási teljesítménye kiváló, és a fű egyenletesen lesz nyírva. A többélű késjáratok nagyobb területeket takarítanak el, és hatékonyabbak a vastagabb fűben.

A Husqvarna fűnyírókések élettartama

A Husqvarna fűnyírókések kiváló minőségű anyagokból készülnek, és hosszú élettartammal rendelkeznek. Azonban, ahogy minden fűnyírókéssel, az élettartamukat befolyásolja a rendszeres karbantartás hiánya vagy a rossz használat. A Husqvarna késjáratok rendszeres karbantartása segít fenntartani a kiváló vágási teljesítményt és az élettartamot.

A Husqvarna fűnyírókések karbantartása

A Husqvarna fűnyírókések karbantartása egyszerű, és rendszeresen kell elvégezni, hogy a késjáratok megfelelően működjenek. A fűnyírókések élesítése rendkívül fontos, hogy a fűnyíró képes legyen hatékonyan dolgozni és egyenletesen levágja a füvet. A késjáratok élezését szakemberre kell bízni, aki a megfelelő eszközökkel és szakértelemmel rendelkezik. A Husqvarna fűnyírókések tisztítása is rendkívül fontos, különösen a nyári hónapokban, amikor a fűszálak és a törmelék könnyebben belemaradhatnak a késjáratokba. A késjáratok tisztításához ajánlott eltávolítani a kést a fűnyíróból, majd megtisztítva rögzíteni.

Husqvarna fűnyírókések online!

AL-KO fűnyírókések

0

Posted by Barkacsonline.hu | Posted in AL-KO, Fűnyíró, Kertigép | Posted on 18-04-2023

Az AL-KO fűnyírókések széles választéka elérhető minden típusú fűnyíróhoz, beleértve az elektromos, benzinmotoros és akkumulátoros modelleket is. Az AL-KO késjáratok minőségi acélból készülnek, így hosszú élettartammal és kiváló vágási teljesítménnyel rendelkeznek.

Az AL-KO fűnyírókések felépítése

Az AL-KO fűnyírókések kétféle felépítéssel készülnek: kétélű és többélű késjáratokkal. A kétélű késjáratok a legelterjedtebbek és a legtöbb fűnyíróhoz használhatók. Ezeknek a késeknek a vágási teljesítménye kiváló, és a fű egyenletesen lesz nyírva. A többélű késjáratok nagyobb területeket takarítanak el, és hatékonyabbak a vastagabb fűben.

Az AL-KO fűnyírókések élettartama

Az AL-KO fűnyírókések kiváló minőségű anyagokból készülnek, így hosszú élettartammal rendelkeznek. Az AL-KO késjáratok rendszeres karbantartása segít fenntartani a kiváló vágási teljesítményt és az élettartamot.

Az AL-KO fűnyírókések karbantartása

Az AL-KO fűnyírókések karbantartása egyszerű, és rendszeresen kell elvégezni, hogy a késjáratok megfelelően működjenek. A fűnyírókések élesítése rendkívül fontos, hogy a fűnyíró képes legyen hatékonyan dolgozni és egyenletesen levágja a füvet. A késjáratok élezését szakemberre kell bízni, aki a megfelelő eszközökkel és szakértelemmel rendelkezik. Az AL-KO fűnyírókések tisztítása is rendkívül fontos, különösen a nyári hónapokban, amikor a fűszálak és a törmelék könnyebben belemaradhatnak a késjáratokba. A késjáratok tisztításához ajánlott eltávolítani a kést a fűnyíróból, majd megtisztítani a maradványokat.

Az AL-KO fűnyírókések vásárlása

Az AL-KO fűnyírókések széles választéka elérhető kereskedelmi forgalomban és az interneten is.

HECHT 540 és Hecht 543 fűnyírók

0

Posted by Barkacsonline.hu | Posted in Fűnyíró, Kertigép | Posted on 15-04-2023

A HECHT 540 és Hecht 543 fűnyírók a Hecht cég minőségi fűnyíró kínálatának részét képezik. Mindkét modell kiváló minőségű anyagokból készült, és megbízható teljesítményt nyújtanak a fűnyíráshoz.

A HECHT 540 fűnyíró egy erős 4,4 lóerős motorral van felszerelve, amely lehetővé teszi a hatékony és gyors fűnyírást. A fűnyíró képes kezelni a nagyobb területeket is, és a könnyen állítható vágásmagasságnak köszönhetően könnyen igazítható az egyes felületek igényeihez. A fűnyíró további előnye, hogy nagyon könnyen vezethető és kezelhető, így a fűnyírás gyors és hatékony.

A Hecht 543 fűnyíró ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint a HECHT 540, de egy kicsit erősebb 5,5 lóerős motorral van felszerelve. Ez a fűnyíró még hatékonyabb és gyorsabb fűnyírást tesz lehetővé, különösen a nagyobb és nehezebb területeken. A fűnyíró nagyobb vágásszélességgel is rendelkezik, ami lehetővé teszi a nagyobb területek gyorsabb fűnyírását.

Mind a HECHT 540, mind a Hecht 543 fűnyírók rendelkeznek az úgynevezett “mulcsozási” funkcióval is, amely lehetÅ‘vé teszi a levágott fű visszatérítését a fűnyíróval vágott területre. Ez javítja a talaj minÅ‘ségét, és elÅ‘segíti a gyep egészséges növekedését.

A HECHT 540 és Hecht 543 fűnyírók további előnye, hogy könnyen karbantarthatók, és tartósak. Az összes alkatrész minőségi anyagokból készül, így a fűnyíró hosszú élettartammal rendelkezik. Ezenkívül mindkét modell rendelkezik a biztonsági funkciókkal, mint például az automata motorleállítás, amely biztonságosabbá teszi a fűnyírást.

Összességében elmondható, hogy a HECHT 540 és Hecht 543 fűnyírók kiváló minőségű és megbízható eszközök a fűnyíráshoz. Ezek a fűnyírók könnyen kezelhetőek.

Hecht fűnyírók online!

Husqvarna akciók 2014 tavasz

0

Posted by Barkacsonline.hu | Posted in Fűkasza, Fűnyíró, Husqvarna, Kertigép, Láncfűrész | Posted on 22-03-2014

Husqvarna 323 R-II fűkasza

Husqvarna 323 R-II fűkasza

Termék megrendelhető

Husqvarna 543RS fűkasza

Husqvarna 543RS fűkasza

Termék megrendelhető

Husqvarna 236 láncfűrész

Husqvarna 236 láncfűrész

Termék megrendelhető

Husqvarna 135 láncfűrész

Husqvarna 135 láncfűrész

Termék megrendelhető

Husqvarna LC153S önjáró fűnyíró

Husqvarna LC153S önjáró fűnyíró

Összes Husqvarna termék

Husqvarna önjáró fűnyírók

Husqvarna fűnyíró traktorok

Husqvarna fűnyírókések

Husqvarna fűkaszák

Husqvarna láncfűrészek

Husqvarna újdonságok 2013 tavaszára I.

0

Posted by Barkacsonline.hu | Posted in bozótvágó, Fűkasza, Fűnyíró, Husqvarna, Kertigép | Posted on 12-04-2013

Husqvarna fejlesztések

A Husqvarna termékek fejlesztésének alapja a széleskörű tudásunk és a professzionális felhasználókkal való közös munkából nyert tapasztalatunk. Folyamatosan keressük napjaink legjobb technológiáit, hogy előmozdítsuk az inno vációt, és felhasználóinkhoz közelebb hozzuk a korszerű megoldásokat.

A Husqvarna termékekkel biztos lehet benne , hogy Ön és k ertje is a lehető legjob b kezekben van, a természet bármilyen jellegű kihívásaival is kerüljön szembe.

Husqvarna fűnyírók

Az új Husqvarna LC 56 utat mutat a hagyományos fűnyíróknak. Robusztus és na gy teljesítményű fűg yűjtős fűnyíró nagyobb méretű kertekbe. Tartós, hegesztett acél vágóasztallal és könnyen indítható OHC-motorral. Könnyen és kényelmesen manőverezhető az innovatív TwinControl meghajtórendszernek köszönhetően. Az LC 56-os széria termékeinél három vágási mód közül lehet választani.

Husqvarna benzinmotoros fűnyírók

Mit nyújtanak ezek a tulajdonságok Önnek?

  • Twin Control Beállíthatja a fűnyíró sebességét az igényei szerint, a megfelelÅ‘ eredmény elérése érdekében. Legközelebb, amikor megint füvet készül nyírni, állítsa át az aznapi igényeknek megfelelÅ‘en.

    Husqvarna Twin Control
  • CrownCut korona fogazású kések A CrownCut késeket azért fejlesztették ki, hogy még magasabb szintű vágási teljesítményt lehessen elérni. Ez az innovatív élezési mód optimális fűgyűjtést és BioClip teljesítményt nyújt.

    Husqvarna CrownCut korona fogazású kések
  • TrioClip Három különbözÅ‘ vágási mód egy fűnyírón. Válasszon a fűgyűjtés, BioClip® (mulcsozás) és az oldalsó fűkidobás között.

    Husqvarna TrioClip

Husqvarna benzinmotoros fűnyírók rendelése

Husqvarna önjáró fűnyírók rendelése

Husqvarna fűkaszák: Kiváló eredmény minden terepen

A különféle munkák más-más felszerelést igényelnek. A Husqvarna széles választékából mindenki megtalálja a számára legalkalmasabb gépet. A szegélynyírók hatékonyan veszik fel a harcot a makacs gyepszegélyek ellen. Fűkaszával már a sűrű bozóttal is szembeszállhat. Ha többfunkciós gépre van szüksége, akkor a boz ótvágó az ideális választás. Megbirkózik a fűv el, a sűrű boz óttal és a facsemetékk el is.

Husqvarna fűkaszák, bozótvágók

Milyen kiemelkedő tulajdonságai vannak a Husqvarna bozótnyíróknak, fűkaszáknak?

  • X-Torq® motor Az X-Torq technológia akár 75%-kal csökkenti a károsanyag-kibocsátást és 20%-kal növeli az üzemanyag-takarékosságot. A munkavégzés nemcsak kényelmesebb, hanem gazdaságosabb is.

    Husqvarna X-Torq® motor
  • Low Vib A motorokat nagyon hatékony rezgéscsillapítóval szerelték fel, amelyek elnyelik a vibrációt, védik a felhasználó karját és kezét, így hosszabb ideig tartó, kényelmesebb munkát tesznek lehetÅ‘vé.

    Husqvarna Low Vib
  • Smart Start® A motort és az indító berendezést úgy tervezték, hogy a gép gyorsan, minimális erÅ‘feszítéssel beinduljon, így gyorsabban lehet elkezdeni a munkát.

    Husqvarna Smart Start

Husqvarna fűkaszák, bozótvágók rendelése

forrás: Husqvarna Magyarország Kft.